I dag holdt våre oppsagte kollegaer en markering utenfor Riksdagen i Stockholm. Rundt 250 personer møtte opp for å vise sin misnøye med de grepene SAS-ledelsen nå foretar seg.

På fredag skal den svenske Riksdagen ta opp saken om SAS og det var derfor en svært viktig markering i Stockholm. Sverige er SASs største eier, og politikere blir nå bedt høylytt om å beordre SAS om å snu retning. Mange hadde tatt turen til Riksdagen, og våre kollegaer stilte i de etterhvert velkjente blåe t-skjortene med teksten «we WERE travelers» og «not my SAS».

Vi vet alle at SAS sine kostnadsproblemer ikke er pga. pilotene eller de kabinansatte, men heller pga. en ledelse som ikke evner å kutte fett der det faktisk trengs. Vi håper og tror at politikere i hele Skandinavia ser hvor skadelig det SAS nå gjennomfører er – ikke bare for selskapet SAS, og dermed skattebetaleres penger, men også for det skandinaviske samfunnet.

Vi vil takke alle våre oppsagte kollegaer for den jobben de gjør med å holde fokus på denne saken, og vi håper at gjennom kontinuerlig arbeid av så vel oppsagte som aktive SAS-ansatte så skal vi igjen sees på jobb i samme selskap.

Mvh NSF-styret