Lørdag 14.05 løp NSF sitt lag inn til en sterk 698. plass i Holmenkollstafetten. Gratulerer så mye til stafett-laget!

Som i tidligere år stilte NSF og NKF hvert sitt lag, med felles arrangement etterpå. Av toalt 3109 lag som var med på Holmenkollstafetten i år, så kom NSF på 698. plass med tiden 1:15:47. Laget bestod denne gangen av både nåværende og tidligere (og forhåpentligvis fremtidige) kollegaer. Med kun 9 løpere og 15 etapper så var det flere som måtte springe mer enn en etappe. En spesiell takk til Marius Madsberg, Joachim Ness, Jo Sirum og Aina Lokøy som løp to etapper hver, og ikke minst Pål Simonsen som løp de tre aller hardeste etappene i løpet – sammenhengende!

Det ble en super hyggelig dag, med Aina Lokøy som løp i mål på Bislett stadion som hennes andre etappe for dagen. Etter målgang for NSF og NKF gikk turen til Huset hvor grillmat og litt godt å drikke ble servert, og stemningen var svært god.

Dette er blitt en veldig hyggelig tradisjon, nå som det er tredje året hvor vi stiller lag i Norges største sportsarrangement. Vi gleder oss til neste år, og håper da å stille fullt lag igjen. Så om du har en løpespire i deg, eller bare vil være med for morro så sett av 13. mai 2023 og bli med på en utrolig hyggelig lagøvelse.

 

Fra venstre: Knut Eivind Rygh, Aina Lokøy og Jo Sirum