Laget kom i mål på Bislett stadion på respektable 1:17:19 i strålende solskinn og 24 grader. Med over 67 000 deltakere og 4900 lag er Holmenkollstafetten det største løpsarrangementet i verden i år. Det kunne ikke passet bedre å stille et helt lag med SAS-piloter.

Etter en liten pep-talk i Hydroparken bar det av sted, ut til etappene. I år var det en utrolig god miks med bl.a noen helt nye SAS-piloter, en god gjeng med gjengangere, noen pensjonerte piloter og et par som er på utlån til andre selskap. Vi er utrolig glade for at dere er med å løper for NSF. Målstreken ble elegant krysset inne på Bislett Stadion av Svein-Erik Jackwitz med lagets totaltid 1:17:19. Som tidligere år samkjører NSF og NKF arrangementet og møtes sammen på Huset etter vel gjennomført løp. NKF løp inn på tiden 1:23:21 som var ny rekord. Den interne konkurransen er helt super og i år var de to lagene nærmere hverandre på tid enn vi har vært før. Gratulerer til NKF for en utrolig prestasjon!

Å løpe sammen i et lag med gode kollegaer gir en enorm team-følelse og det ble en skikkelig fin stemning både før og spesielt etter at løpet var ferdig. Det er godt å se at tilstelninger som dette blir godt mottatt av medlemmene våre og det er jo litt ekstra spesielt at fagforeninger stiller i løp på denne måten. Det gir mersmak og nå snakkes det bl.a om å starte en NSF-trenings gruppe som kan være en fin platform for å møtes og trene sammen, og kanskje jobbe imot neste års stafett.

NSFs og NKFs stafettlag etter en hyggelig grillmiddag på Huset