I dag ble et av verdens største sportsarrangement av stabelen – Holmenkollstafetten – og NSF stilte selvfølgelig til start !

NSF løp inn på tiden 1:12:41 som er rekord, og er nå bare 41 sekunder fra medaljeplass. NSF er superfornøyd med å lande på 566. plass (inkl profesjonelle idrettslag) av over 4000 lag som konkurrerte totalt. Årets stafett var den største noensinne med over 60000 deltakere.

Med over 20 grader og strålende sol var det en perfekt dag å løpe på. Vi var heldige i år og fikk hjelp av tidligere NSF-piloter og én løpeentustiast slik at vi kunne stille et helt lag. Neste år satser vi på å kunne stille minst ett lag (forhåpentligvis to), så det er bare å bidde fri for å bli med til neste år. Det vil også bli lagt mer fokus på å ha en treningsgruppe hvor alle som vil kan bli med, og vi håper å få dette i gang til høsten.

Etter vel gjennomført løp bar det til Hydroparken ved Solli plass hvor det ble servert litt å spise og drikke til alle deltakerne. Super bra innsats NSF-laget! Vi er stolte av dere som deltok, og håper dere blir med igjen til neste år

 

NSFs lag i HKS 2023